Indian Taxes

Posted on Posted in fun, fun jokes, funny jokes, india, india taxes, indian tax, jokes

1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!

3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you gettingin Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!

5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!

7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

12) Qus.: Are you going Out ofStation for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!

15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

17) Qus.: Have you purchasedHouse?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!

19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

21) INDIAN :: can i die now??
Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!

Source:facebook.com/JOKEZONE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *